Mijn account

Steun ons

Steun ons

Jaarlijks raken duizenden dieren hun thuis kwijt. De Dierenbescherming vangt gevonden dieren op in haar opvangcentra door het land. Deze dieren krijgen liefdevolle verzorging en er wordt alles aan gedaan om de eigenaar van het dier te vinden.


Over de Dierenbescherming
De Dierenbescherming is de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle dieren. Zonder de steun van onze leden en donateurs zouden we dit niet kunnen doen. Steun ons daarom!  Dat kan al vanaf € 3 per maand.


Succesverhaal: Tijgertje
Het verhaal van Tijgertje is een bijzonder verhaal. Tijgertje liep weg van haar logeeradres tijdens een vakantie van haar baasjes, de familie Van Krugten. Vader Iwan: "We hebben haar overal gezocht, posters in het dorp opgehangen, asielen in de omgeving gebeld en op www.mijndieriszoek.nl geplaatst. Na een paar dagen belde een mevrouw om te zeggen dat haar buurvrouw een kat had die haar aan Tijgertje deed denken." De familie ging kijken en wist bijna zeker dat het Tijgertje was. Maar de mevrouw hield stellig vol dat het niet zo was. "Omdat Tijgertje zo heerlijk op de bank gekruld bleef liggen, en omdat het al een oude kat was, besloten we haar daar te laten. Ze maakte een tevreden indruk, dus dat leek ons het beste." 

 "Het verhaal kreeg een bijzonder staartje, toen we op een dag werden gemaild door de Dierenbescherming. Er zat een kat in het asiel die erg op Tijgertje leek. Er zat een foto bij en ja, het was haar inderdaad. Bleek ze door die mevrouw naar het asiel te zijn gebracht omdat ze gek werd van het gemauw. We zijn toen direct naar het asiel gegaan om Tijgertje weer terug te halen!”